مجله دما پیشرو

راهنمای خرید پکیج (دیواری یا زمینی)

راهنمای خرید پکیج (دیواری یا زمینی)

راهنمای خرید پکیج دیواری یا زمینی به شما کمک خواهد کرد تا حین خرید این محصول، با نگرش بهتری نسبت به انتخاب پکیج مناسب اقدام کنید و در نهایت لذت یک خرید هوشمندانه و مقرون به‌صرفه را تجربه نمایید. فلذا از شما عزیزان دعوت می‌کنیم که تا پایان این مطلب همراه ما باشید و اطلاعات ارزشمندی در این باره به دست آورید.

آیا پکیج برای فضایی که من دارم مناسب است؟

اگر برای اولین بار است که می‌خواهید یک پکیج برای منزل یا محل کار خود خریداری کنید، مطمئنا این سوال به ذهن‌تان خطور خواهد کرد که آیا اصلا پکیج برای فضایی که من دارم مناسب است یا خیر؟! در پاسخ بدین پرسش باید بگوییم که حین خرید این محصول باید پارامترهای مختلفی را در نظر بگیرید و در نهایت با توجه شرایط محیطی خود و ویژگی سیستم مورد نظر، به یک نتیجه قطعی در این باره برسید. بنابراین برای آشنایی بیشتر شما با فاکتورهای مهمی که باید بدان توجه فرمایید، این بخش از مجله دما پیشرو را به بررسی گلچینی از بهترین نکات راهنمای خرید پکیج اختصاص داده‌ایم و به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم که همراه ما باشید و ادامه این مطلب را از دست ندهید.

راهنمای انتخاب پکیج

در اولین بخش از راهنمای خرید پکیج دیواری و زمینی قصد داریم شما عزیزان را با ماهیت هر یک از این دو محصول آشنا کنیم، سپس به بررسی مدل‌های مختلف و ویژگی هر یک از آن‌ها بپردازیم.

به طور کلی پکیج یک سیستم گرمایشی چند منظوره است که علاوه بر تامین گرمای محیط، آب گرم مورد نیاز ساختمان را هم فراهم می‌سازد. امروزه پکیج‌ها در دو نوع زمینی و دیواری به بازار عرضه شده و هر یک ویژگی خاص خود را دارند. به‌طور مثال، پکیج‌های دیواری، ظاهری شبیه به آبگرمکن‌های دیواری داشته و دمای آب را بالاتر می‌برند. سپس آب گرم را به شوفاژ و رادیاتور و… انتقال می‌دهند. در این میان، پکیج زمینی هم عملکردی شبیه به مدل دیواری دارد، فقط با این تفاوت که یک مخزن آب برای نگهداری آب گرم درون خود دارد. حال در ادامه انواع مختلف پکیج‌ها را بررسی کرده و نکات مهمی راجع به آن شرح خواهیم داد.

چند نوع پکیج داریم؟

به طور کلی پکیج‌ها براساس پارامترهای مختلفی نظیر محل نصب، سیستم احتراق، نوع تامین آب و… به چند دسته مختلف تقسیم می‌شوند که در جدول زیر، انواع مختلفی از این دسته‌بندی را شرح داده‌ایم:

نوع دسته بندیانواع پکیج
محل نصبپکیج دیواری، پکیج زمینی، پکیج ایستاده
نوع سوخت مصرفیپکیج گازی، پکیج گازوییلی، پکیج دوگانه سوز، پکیج برقی
تعداد مبدل حرارتیپکیج تک مبدله، پکیج دو مبدله
نوع محفظه احتراقپکیج دیواری محفظه احتراق بسته، پکیج دیواری محفظه احتراق باز
مجهز به فنپکیج فن دار، پکیج بدون فن
مجهز به شعلهپکیج شعله دار، پکیج بدون شعله
شرکت و کشور سازندهپکیج خارجی، پکیج ایرانی

پکیج دیواری از ظرفیت 22000 از 36000

پکیج‌های دیواری در طیف گسترده‌ای از ظرفیت‌های مختلف (۲۲_۳۶ هزار کیلو وات) طراحی و تولید می‌شوند که شما باید با توجه به متراژ ساختمان خود و اقلیم آب‌وهوایی منطقه، یک سیستم با ظرفیت مناسب خریداری نمایید.

پکیج دیواری مخزن دار

همانطور که چندی پیش بدان اشاره شد، پکیج‌های دیواری انواع مختلفی دارند که یک مدل از آن‌ها هم پکیج دیواری مخزن دار است. این مدل از پکیج‌های دیواری یک مخزن آب با ظرفیت حدود ۴۰_۶۰ لیتر دارند. مخزن تعبیه شده در این پکیج‌ها سبب شده تا نوسانات دمایی آب به طرز چشمگیری کاهش یابد. پکیج‌های دیواری مخزن دار حین کارکرد سروصدای چندانی از خود تولید نمی‌کنند و همین مسئله یک پوئن مثبت برای این قبیل از پکیج‌های دیواری به شمار می‌آید.

در ضمن بازدهی بالایی داشته و فضای چندان زیادی اشغال نمی‌کنند. از دیگر مواردی که راجع به این نوع پکیج‌ها می‌توان بدان اشاره کرد؛ این است که در یک ساختمان، هر واحد می‌تواند به طور جداگانه از آن استفاده کند. این پکیج‌ها به شما امکان دسترسی به آب گرم را در سریع‌ترین زمان ممکن داده و علاوه بر گرم کردن فضای ساختمان،‌ در تامین آب گرم مورد نیاز هم نقش دارند.

پکیج های زمینی با ظرفیت های بالاتر

اگر متراژ ساختمان بالاتر از حد معمول است و فضای نسبتا گسترده‌ای دارد یا حتی اگر خودتان قصد دارید برای واحدهای مختلف ساختمان، از یک پکیج واحد استفاده کنید؛ در این صورت پکیج زمینی گزینه بهتری خواهد بود.

پکیج دیواری یا زمینی کدام مناسب است؟

به طور کلی انواع پکیج دیواری و زمینی می‌توانند براساس نوع کاربرد و ویژگی‌هایی که دارند، نسبت به هم برتر باشند، اما در نظر داشتن شرایط محیطی هم تاثیر بسزایی در انتخاب نوع پکیج مناسب خواهد داشت. به طور مثال در ساختمانی که متراژ پایینی دارد، بهتر است از پکیج‌های دیواری که فضای کمتری اشغال می‌کنند، استفاده شود.

علاوه بر این، از نظر مالی هم گاها خرید پکیج دیواری در مقایسه با زمینی (بسته به نوع پکیج)، می‌تواند مقرون به‌صرفه‌تر باشد.

در مقابل اگر ساکن ساختمانی با متراژ نسبتا بالا هستید، نیاز به پکیج قوی‌تری خواهید داشت تا قادر به تامین انرژی لازم برای گرمایش کل فضای ساختمان باشد. از این‌رو بهتر است از پکیج‌های زمینی استفاده شود، زیرا در اغلب مواقع، این مدل نسبت به نمونه‌های دیواری، قوی‌تر است.

انتخاب ظرفیت مناسب پکیج متناسب با فضای شما

ظرفیت پکیج با واحد کیلو وات محاسبه می‌شود و به بیان دیگر، یعنی اینکه پکیج برای هر کیلو وات نیاز به یک متر مربع فضا خواهد داشت.

به طور مثال اگر متراژ ساختمان شما در حد ۱۵۰ متر باشد، یک پکیج با ظرفیت حدود ۲۴ کیلو وات مناسب خواهد بود؛ اما اگر متراژ ساختمان بیشتر باشد، بهتر است پکیج‌هایی با ظرفیت بالاتر از ۳۱ کیلو وات را خریداری کنید. ضمنا اگر مساحت بنای مورد نظر بیشتر از ۳۰۰ متر باشد، بهتر است به جای پکیج دیواری، از بین مدل‌های زمینی یک پکیج با ظرفیت متناسب با متراژ فضا انتخاب کنید.

برای محاسبه ظرفیت پکیج براساس متراژ فضا می‌توانید مانند مثال زیر عمل کنید:

واحد ظرفیت پکیج براساس کیلوکالری: برای محاسبه این مقدار، ابتدا باید متراژ ساختمان را در عدد ۱۵۰ ضرب کنید. به طور مثال اگر ساختمان شما ۱۴۰ متر مربع باشد، محاسبات به شرح زیر خواهد بود: ۱۴۰×۱۵۰= ۲۱۰۰۰ کیلو کالری

واحد ظرفیت پکیج براساس کیلووات: حال برای محاسبه ظرفیت پکیج، مقدار به دست آمده (۲۱۰۰۰ کیلو کالری) را باید بر ۸۶۰ (۱ کیلو وات = ۸۵۰ کیلو کالری) تقسیم کنید، تا مقداری که انتظار داشتیم، حاصل شود. ۲۱۰۰۰÷۸۶۰= ۲۴٫۴۴~۲۴

بنابراین در یک ساختمان با متراژ حدودا ۱۴۰‌ متر مربع، باید از یک پکیج با ظرفیت ۲۴ کیلو وات استفاده کنید. در ادامه جدولی از طرفیت پکیج‌ها را بر حسب حداکثر متراژ ساختمان در نواحی مختلف آب‌وهوایی شرح خواهیم داد، تا با استفاده از آن به راحتی بتوانید با در نظر رفتن شرایط آب‌وهوایی منطقه و متراژ ساختمان مورد نظر، یک پکیج با طرفیت مناسب خریداری فرمایید.

ظرفیت22242628323640
حداکثر متراژ اقلیم گرمسیر135155175190215255280
حداکثر متراژ اقلیم معتدل95115135155170195215
حداکثر متراژ اقلیم سردسیر85100110120135155175

توجه به خدمات پس از فروش و گارانتی شرکت سازنده

از دیگر نکات مهمی که حین خرید پکیج دیواری و زمینی باید بدان توجه فرمایید، بهره‌مندی از خدمات پس از فروش و گارانتی شرکت سازنده است. در این صورت مادامی که گارانتی دستگاه خریداری شده از اعتبار برخوردار باشد، در صورت بروز مشکلات فنی و ایراد قطعات؛ شما‌ می‌توانید با مراجعه به نمایندگی فروش نسبت به تعمیر و تعویض قطعات معیوب آن اقدام کنید. فلذا خرید از فروشگاهی که محصولات را به همراه ضمانت نامه اصالت کالا و برگه گارانتی عرضه می‌دارد، خیال مشتری را از بابت کیفیت آن آسوده خواهد کرد. از این‌رو ما هم در مجموعه دما پیشرو تمام محصولات گرمایشی پکیج دیواری، زمینی را به قیمت مناسب و با گارانتی 2 سال و ۱۰ سال خدمات پس از فروش توسط شرکت سازنده، مشتریان گرامی عرضه می‌داریم تا بتوانید از خدمات پس از فروش هم بهره‌مند شوید و نهایت رضایت را از خرید خود داشته باشید.

اطلاعات بیشتر درباره: بهترین مارک پکیج دیواری

نحوه نمایش خطا در پکیج به چه صورت است؟

در طول مدت زمان استفاده از پکیج‌های دیواری ممکن است بر اثر عوامل درونی و بیرونی، این دستگاه با مشکلات عدیده‌ای مواجه شود، در این صورت برای هشدار به شما و اطلاع وضعیت، کدهای ارور مختلفی بر روی صفحه نمایش به اجرا درآمده و بیانگر وضعیت حال حاضر دستگاهتان خواهد بود. از این‌رو اگر می‌خواهید بدانید که هر خطای نمایش داده شده چه مفهومی دارد، باید لیست کدهای خطای پکیج خود را از دفترچه راهنما، جستجو در اینترنت یا از طریق تماس با کارشناسان نمایندگی فروش دریافت کنید.

توجه به آب و هوای محل نصب پکیج

توجه به رتبه بندی کلاس آب‌وهوایی منطقه‌ای که در آن ساکن هستید، از جمله مهم‌ترین نکاتی است که حین خرید پکیج دیواری یا زمینی و محاسبه ظرفیت آن، باید مورد توجه قرار دهید. به طور کلی در کشور ایران، شرایط آب‌وهوایی مناطق مختلف در سه دسته معتدل و مرطوب، گرم و خشک، سردسیر و کوهستانی قرار می‌گیرند. برای محاسبه ظرفیت بر حسب متراژ و نوع آب‌وهوای شهر خود، می‌توانید به جدولی که در بخش قبل آروده شده است، مراجعه کنید.

نوع عایق بندی ساختمان

قدرت پکیج گرمایی بسته به میزان عایق بندی بنا متفاوت خواهد بود. به عبارتی هر اندازه که در یک ساختمان از هد رفت گرما جلوگیری شود، پکیج عملکرد بهتری خواهد داشت. از این نظر ساختمان‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند که به شرح زیر است:

  • ساختمان‌هایی که به واسطه استفاده از پنجره‌های دوجداره و دیوارهای خارجی عایق شدن، هدر رفت گرما در آن بسیار پایین است.
  • ساختمان‌هایی که معمولی هستند و به دلیل استفاده از پنجره‌های فلزی، میزان هدر رفت گرما در آن به میزان متوسط است.
  • دسته سوم هم ساختمان‌ها قدیمی و با بافتی فرسوده هستند که هدر رفت انرژی در آن‌ها بسیار بالا بوده و حتی از پنجره‌های مناسبی هم در آن استفاده نشده است.

با توجه به این سه دسته می‌توان نتیجه گیری کرد که ساختمان شما در چه دسته‌ای قرار داشته و چه مقدار هدر رفت گرما خواهد داشت.

چند اتاق، دستشویی و حمام دارد

هر چه تعداد اتاق و سرویس‌های بهداشتی در یک ساختمان بیشتر باشد، نیاز گرمایی بالاتر خواهد بود و به طبع لازم است تا شما پکیجی با ظرفیت بالاتر خریداری کنید.

توجه به کیفیت قطعات داخل پکیج

از جمله مهم‌ترین نکاتی که حین خرید پکیج باید به آن توجه فرمایید، کیفیت قطعات داخلی است. هر چه اجزای تشکیل دهنده پکیج از مرغوبیت بالاتری برخوردار بوده و اورجینال و اصل باشند، ماندگاری و عملکرد بهتری خواهند داشت و در همین راستا، طول عمر پکیج هم بیشتر خواهد بود.

توجه به کاربری پکیج برای رادیاتور یا …

به طور کلی پکیج‌های زمینی نسبت به مدل‌های دیواری، از نظر تامین گرمای مورد نیاز ساختمان قدرت بالاتری دارند، به همین خاطر اگر ساختمان نسبتا بزرگی دارید و نیاز به تامین گرمای نسبتا زیاد برای شوفاژ، رادیاتور، آب سرویس بهداشتی و… خواهد بود، مدل زمینی بهتر است؛ اما اگر در ساختمانی با متراژ پایین و جمع‌وجور ساکن هستید، پکیج دیواری هم پاسخگوی نیازتان خواهد بود‌.

توجه به میزان آب گرم مصرفی مورد نیاز

طبیعتا پکیج برای تامین آب گرم مورد نیاز ساختمان باید از ظرفیت مناسبی برخوردار باشد، بنابراین اگر میزان مصرف آب گرم ساختمان زیاد است، پیشنهاد می‌کنیم که یک مدل زمینی با ظرفیت متناسب با شرایط آب‌وهوایی و متراژ ساختمان خریداری کنید.

خرید رسوب گیر برای مناطق با آب دارای املاح زیاد

رسوب گیر پکیج یک قطعه فوق‌العاده کاربردی برای مناطقی است که آب شوری دارند و سختی آب به میزان قابل توجهی بالاست. در این مناطق می‌توان با استفاده از یک سختی گیر آب (رسوب گیر)، میزان املاح و سختی اب را کاهش داد و آب زا با درصد املاح کمتری به داخل پکیج انتقال داد. با این کار سرعت فرسودگی دستگاه کاهش یافته و ماندگاری آن بیشتر خواهد شد. برخی از بهترین رسوب‌گیرهای پکیج دیواری و زمینی عبارتند از:

  • رسوب گیر شیمیایی یا پلی فسفات
  • رسوب گیر پلی مگنت
  • رسوب گیر الکترونیکی
  • رسوب گیر مغناطیسی

راهنمای خرید پکیج بوتان

در ساخت پکیج‌ بوتان از قطعات باکیفیتی استفاده شده و دستگاه از طول عمر نسبتاً بالایی برخوردار است. تولیدات این کمپانی ۲ سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش داشته و در مدل‌های مختلفی نظیر پرلا پرو، بیتا، پارما به بازار عرضه می‌گردد. محدوده ظرفیتی پکیج‌های تولیدی بوتان، بین ۲۲ الی ۳۶ هزار کیلو وات می‌باشد.

راهنمای خرید پکیج ایران رادیاتور

پکیج‌ ایران رادیاتور از راندمان ۹۳ درصدی برخوردار بوده و مجهز به سیستم رسوب گیر می‌باشند. قابلیت تنظیم خودکار در انواع جریان گاز را داشته و مجهز به سیستم هواگیر خودکار نیز می‌باشند. محدوده ظرفیتی پکیج‌های تولیدی ایران رادیاتور، بین ۲۲ الی ۵۵ هزار کیلو وات می‌باشد. انواع پکیج های ایران رادیاتور عبارتند از:

پکیج‌های دیواریپکیج‌های زمینی
پکیج‌های سری L ( 36FF –28FF – 24FF )پکیج سری Z (Z 36FF – Z 60FA)
پکیج‌های سری M ( 28FF –24FF)
پکیج‌های سری K (24FF)
پکیج‌های سری ECO ( 24FF-PL –22FF-PL)

جمع‌بندی

در این مطلب به بررسی نکاتی که حین خرید پکیج دیواری و زمینی باید بدان توجه فرمایید، پرداختیم. امیدواریم نهایت لذت را از مطالعه این مقاله برده و تصمیم خود را بر اساس شرایط محیطی و اقلیم آب‌وهوایی منطقه خود، برای خرید پکیج‌ زمینی یا دیواری گرفته باشید. از اینکه تا به این لحظه همراه ما بودید، صمیمانه سپاسگزاریم. لطفا نقطه نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون موضوع مطرح شده در بخش کامنت‌ها با ما و سایر همراهان مجله دما پیشرو به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *